fbpx

About

Beer & Bar Magazine είναι ο τίτλος του ελληνικού περιοδικού που ξεκίνησε το 2016 στο πλαίσιο των BeerBartender Awards που διοργανώνει η BeerBartender. Από το 2017 εκδίδεται τέσσερις φορές το χρόνο.

Great things in business are never done by one person. They’re done by a team of people.– Steve Jobs

Στο περιοδικό αρθρογραφούν επαγγελματίες κάθε κλάδου, όπως ποτοποιοί, ζυθοποιοί, bartenders, maître, οινοποιοί, οινολόγοι, baristi. Στην συντακτική ομάδα συμμετέχουν αρθρογράφοι από το εξωτερικό όπως Αγγλία, Γερμανία και Κύπρο μεταξύ άλλων.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Το αναγνωστικό κοινό του Beer & Bar Magazine είναι οι ίδιοι οι επαγγελματίες και επιχειρηματίες, καθώς και καταναλωτές των προϊόντων του κάθε κλάδου.

ΣΚΟΠΟΣ

Το Beer & Bar Magazine είναι ένα σημαντικό εργαλείο για την προβολή των αποσταγμάτων, του ζύθου και όποιου ποιοτικού προϊόντος βρίσκεται σε ένα bar ή εστιατόριο στην Ελλάδα. Επιθυμία μας είναι το περιοδικό να λειτουργεί σαν μέσο ανταλλαγής απόψεων, ιδεών και γνώσεων, βοηθώντας τον κάθε κλάδο να αναπτυχθεί. Παράλληλα θέλουμε να επιμορφώνει τον νέο επαγγελματία και επιχειρηματία και να ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό διορθώνοντας τα λάθη και καλύπτοντας τις παραλείψεις του παρελθόντος.

Beer is proof that god loves us and wants us to be happy!– Benjamin Franklin

ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ

Καθαρές σελίδες, ευανάγνωστα κείμενα, εύκολα στην κατανόηση. Πολυτελής και επιμελημένη έκδοση που δεν θέλουμε να κουράζει στην ανάγνωση με μια φορτωμένη, αντιαισθητική παρουσίαση. Επιλέξαμε καλαίσθητο και ποιοτικό υλικό, γιατί η αφή παίζει σημαντικό ρόλο.

ΔΙΑΝΟΜΗ

Έχουμε επιλέξει προσεκτικά σημεία πώλησεις σε Ελλάδα και Κύπρο, στα οποία το Beer & Bar Magazine διατίθεται έναντι κόστους. Εναλλακτικά όπου δεν υπάρχουν σημεία πώλησης, το περιοδικό είναι διαθέσιμο μέσω ετήσιας συνδρομής.

Βασική Ύλη

  • Fundamentals – Market News, Events, Calendar, Social Moments
  • Beer – Home2Brew, Brewer’s SixPack, Beer Festival
  • Spirits – Spirit, Cocktails, Easter Egg, Versus
  • Mixing Glass – Fermented (Wine, Cider, Sake), Coffee, Service, Ingredient, Food, Pastry, Around the World
  • Profile – Interview, Profile

Ομάδα

  • Νικολά Ραδίσης
  • Δανάη Μαργαριτίδη
  • Ερρίκος Ραδίσης
  • Σπύρος Πατσιαλός
  • Νέαρχος (Novak) Γκίκας
  • Τίνα Σάρδης
  • Δημήτρης Ριμπόπουλος
  • Νατάσα Ιωάννου
  • Παναγιώτης Τσακίρης
  • Chef Κώστας Κωβαίος
  • Γιώργος Ρώσσος

Συνεργάτες

Άνθρωποι με εμπειρία στην απόσταξη ποτών, στην ζυθοποιία, παραγωγή μηλίτη και οίνου, καταξιωμένοι bartenders, sommeliers και chefs μεταξύ άλλων, έχουν συμβάλει με τις απόψεις τους στο περιοδικό μέχρι σήμερα. Ορισμένοι από αυτούς είναι:

Beer & Brewing: Tim Hampson, Adrian Tierney-Jones, Susanna Forbes, Dirk Hoplitschek, Lotte Peplow, Κωνσταντίνος Αγουρίδας, Παναγιώτης Σάββα

Bartending & Spirits: Angus Winchester, Jesse Estes, Διονύσης Πολάτος, Στέλιος Παπαδόπουλος, Σίμος Ταγαράς, Νίκος Σωτηρόπουλος, Δημήτρης Κιάκος, Βασίλης Κυρίτσης,  Πάνος Τραντάς, Δημήτρης Παπαϊωάννου, Χάρης Γεωργόπουλος, Νίκος Μορφέσης, Ναταλία Λιβιτσάνου, Νίκος Σουρμπάτης, Χρήστος Σουρούρ, Στάθης Καριπίδης, Δημήτρης Φιλίππου, Χρήστος Κουλιζάκης, Γιάννης Βλάχος,

Wine: Μιχάλης Ξηραδάκης, Στέλλα Αστυρακάκη, Ιωάννης Παρασκευόπουλος, Μεταξία Μακρυμίχαλου, Μαριάννα Μακρυγιάννη

Coffee: Παναγιώτης Ματζιούνης, Αλέξανδρος Φουκής

Food & Pastry: Chef Λευτέρης Λαζάρου, Chef Adam Dulye, Περικλής Πιτένης

Travel: Μαρία Κόφου, Κατερίνα Παπαδοπούλου, Ειρήνη Ζερβάκου

Photo: Δημοσθένης Παπαδόπουλος, Γιάννης Σπάθας, Βαγγέλης Βαλεοντής, Σίμος Αντωνάτος